•  

Website laten maken en prijzen

CreaNans is een "Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting".  BTW niet toepasselijk.

1) Startkosten:

De startkosten voor een website bedragen € 600. Dit houdt in:

 • Het maken van de basis website.  
 • De kosten voor de Hosting en domeinnaam tot het einde van het kalenderjaar (31 december).
 • De gebruikte template.
 • De eerste 3 maanden onderhoudsabonnement.

Small website:

 • Heb je een kleine onderneming en heb je genoeg aan max. 5 pagina's? (5 knoppen, subknoppen inbegrepen) betaal je hiervoor  € 300.
 • Voor een extra pagina in je small website betaal je € 60.

2) Onderhoudsabonnement

Het onderhoudsabonnement kost € 10 per maand. Dit houdt in:

 • Het contract word jaarlijks opgemaakt en begint te lopen na de drie maanden die bij de startkosten zitten inbegrepen.
 • Het onderhoudsabonnement is een verplichte terugkerende kost. Deze is verplicht te betalen om de website up-to-date & beveiligd te houden.
 • Het onderhoudsabonnement wordt maandelijks gefactureerd.
 • Kleine aanpassingen aan je site van max. 15 minuten per maand.                                       

 

meer info over het onderhoudsabonnement lees je hier

 

3) Jaarlijkse terugkerende kosten

Deze jaarlijkse terugkerende kosten bedragen € 100 per jaar 

 • Dit zijn de kosten voor domeinnaam en hosting.
 • De jaarlijkse kosten worden elk jaar gefactureerd, telkens begin januari.

meer inflo over jaarlijkse kosten lees je hier

 

4) Aanpassen van de website

Aanpassingen aan de website worden per uur aangerekend.

 • Er wordt € 36 per werkuur aangerekend of € 0,60 per minuut.
 • Alle werkuren worden aan het einde van de maand gefactureerd.

meer info over het uurtarief lees je hier

 

Info Onderhoudsabonnement

Een Joomla website heeft technisch onderhoud nodig. Wanneer een Joomla website gehackt is, gaat het meestal om een verouderde joomla versie of worden er oude of onveilige extenties gebruikt. U kunt dit risico verkleinen door steeds de laatste en meest stabiele versie van Joomla en de extenties te gebruiken. Zodra er een Joomla update is moet die zo snel mogelijk uitgevoerd worden om uw site veilig te houden. Voorkomen is beter dan genezen. Een onderhoudsabonnement zorgt er dan ook voor al de componenten van uw website draaien op de meest actuele versies.

Wat houdt dit nu concreet in?

- Minimaal 1 maal per maand kijk ik of er zaken moeten bijgewerkt worden op uw website. Ik neem zelf het initiatief tot het uitvoeren van de noodzakelijke updates.  Voordat een update geïnstaleerd wordt, zal er altijd een volledige backup van uw website en de bijhorende database gemaakt worden. Zo bent u er zeker van dat uw website nooit verloren gaat.

- Ik maak ook gebruik van "RSFirewall". Deze extensie beschermt uw site extra tegen hackers. De kosten van deze licentie zitten ook in het onderhoudscontract inbegrepen.

- U krijgt ook tot max. 15 minuten per maand aanpassingen aan de site, zonder hiervoor bij te moeten betalen.  Alle aanpassingen die na deze 15 minuten gebeuren, worden aangerekend aan het tarief van  € 36 per uur of € 0,60 per minuut.  Zie hiervoor bij "aanpassingen aan de website".


Info jaarlijkse kosten

- De kosten van de hosting en domeinnaamregistratie worden jaarlijks met u verrekend. Ik host zelf geen websites, maar maak gebruik van de diensten van VDX waar ik de afgelopen jaren mee samen werk.   

- Inbegrepen in de jaarlijks terugkerende kosten zijn 10 GB opslagruimte en  onbeperkt dataverkeer. Hoe meer materiaal (zoals bijvoorbeeld foto’s en video’s) er op de website staan, hoe meer schijfruimte u zal nodig hebben. 

- Indien je website niet genoeg heeft aan deze hosting wordt dit met jou besproken om dit aan te passen en je  hosting te upgraden.

 


Info uurtarief

- Teksten en foto’s op jou website of het installeren van een nieuwe extentie, die de 15 minuten overschrijden van het onderhoudsabonnement worden apart aangerekend aan ons uurtarief.

- Sommige extenties zijn betalend en voor die extenties zal ik op voorrand met jou het bedrag bespreken. Enkele voorbeelden zijn formulieren, een gastenboek, enz.


CreaNans maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door verder te surfen op onze site ga je hiermee akkoord.